GY.I.K.

GY.I.K.

Én csak tanulni szeretnék, az értékesítési lehetőség nem érdekel

Nincs akadálya! A képzéseken részt vehetsz a kreditek megvásárlásával is. Amit garantálni tudunk, hogy minden egyes elköltött forintot jó befektetésnek fogsz érezni. Amennyiben ez nem így lenne, pénz visszafizetési garanciát biztosítunk számodra.

Szakemberként, meglévő ismeretekkel szeretnék az értékesítési közösség tagjává válni

Kérjük, írd meg, hogy milyen végzettséggel rendelkezel, milyen tapasztalatod, gyakorlatod van a területeinken, és tájékoztatunk, hogy mely tanfolyamok, modulok alól tudunk felmentést adni.

Hogy válhatok taggá?

Semmi más dolgod, csak kattints a jelentkezés menüre, töltsd ki és küldd el számunkra. Mi hamarosan felvesszük a kapcsolatot veled, és tájékoztatunk a kezdés időpontjáról, és minden további tennivalóról. Kérünk, olyan e-mail címet és telefonszámot adj meg, melyeken el tudunk érni!

A jelentkezésed semmiféle kötelezettséget nem jelent, bármikor meggondolhatod magad!


Mikor kezdődik a képzés?

Első képzéseinket 2017 novemberében indítjuk el.

Mi történik, ha nem hozok elég üzletet, nincs elég időm, lehetőségem a szükséges tevékenységre sem ahhoz, hogy megfelelő számú kreditet gyűjtsek?

A krediteket bizonyos ideig hitelezzük számodra, de előbb-utóbb így vagy úgy ki kell fizetned őket. Ha a türelmi idő lejárt és folytatni akarod a tanulást, akkor a krediteket meg is vásárolhatod. Ha nem kívánod folytatni a tanulást, akkor sem kell aggódnod a pénz miatt, visszamenőleg nem fogjuk a kreditek kifizetését követelni rajtad.

Milyen kötelezettséggel jár, ha jelenkezem?

A jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Bármikor meggondolhatod magad.

Kell-e személyesen részt vennem valamilyen képzésen, rendezvényen?

Nem kell megjelenned személyesen, a tanulói, ill. részvételi szerződés is aláírható lesz online.

Lesz-e lehetőségem személyesen megismerni a tanárokat, szakembereket, a közösség többi tagját?

Igen, tervezzük, hogy negyed- ill. félévente tartunk személyes találkozókat, on-line is követhető konzultációkat is!

Kiléphetek-e, ha meggondolnám magam?

Igen, bármikor kiléphetsz, visszamenőlegesen sosem fogunk semmilyen követelést támasztani veled szemben.

Kapok-e diplomát, végzettség-igazolást?

A képzések elvégzéséről on-line certificate-et állítunk ki, de ez nem államilag elismert végzettség vagy diploma.

Kell-e előképzettség a részvételhez?

Nem kötjük előképzettséghez a részvételt, de természetesen hasznos a műszaki érzék, szakmai előélet, vagy akár hobbi-tevékenység ezen területek valamelyikén. De ha csak most akarsz megismerkedni szakterületeinkkel, akkor is szívesen látunk, és gyorsan sikeres lehetsz!

Kik fognak tanítani, milyen szakemberek állnak a háttérben?

A programban részt vevő cégek több tízéves tapasztalattal rendelkező szakemberei, az EFHA korábban már megismert, bizonyított tanárai egyaránt az oktatók, tananyag-fejlesztők között lesznek.

Nem töltöttem még be a 18-at, de szeretnék taggá válni. Lehetséges?

16 éves korod után már nincs akadálya, hogy csatlakozz hozzánk, de ebben az esetben a szerződést szüleiddel, gondviselőddel kell megkötnünk.

Mennyi időt vesz igénybe a képzés, és mennyit az értékesítési hálózatban való részvétel?

A képzés folyamatos, hiszen mi 25 éve tanuljuk ezt a szakmát, a jó pap pedig holtig tanul. De komolyra fordítva a szót, heti 2-3 óra a tanulásra, és ugyanennyi a tevékenységre már elegendő lehet, persze, ha sokat akarsz keresni, akkor mi nem akadályozunk meg abban, hogy sokkal több időt tölts el ezzel kapcsolatosan.

Nem vagyok számlaképes, így is ki tudjátok fizetni a jutalékot?

A jutalékokat szerződéses jogviszony alapján tudjuk kifizetni. A befektetett energiád és az abból származó jutalék ellenértéke semmiképpen nem veszik el. A jutalék alapértelmezésben kredit formájában jelenik meg felhasználói fiókodban.

Cégként vagy magánvállalkozóként szeretnék részt venni az értékesítési közösségben.

Semmi akadálya a jogviszony szempontjából, de meg kell nevezned magát a személyt, aki tanul, és aki az értékesítési közösség nevében eljár.

Egy cég nevében többen is szeretnénk a tanfolyamokon részt venni.

Semmi akadálya. Cégeddel egyedi megállapodást kötünk. Kérjük írd meg nekünk mit szeretnél, hogy kollégáink felvehessék veled a kapcsolatot a további egyeztetések érdekében.

Cégként vagy vállalkozóként az értékesített termékek átmennek a cégemen?

Átmehetnek a cégeden, ha tudod vállalni az ezzel kapcsolatos kötelezettségeket, adminisztrációt, de arra is lehetőséged van, hogy ah EFHA számlázzon az ügyfél felé, te vagy céged pedig az ügynöki jutalékot számlázza felénk.