Kurzusaink

Kurzusaink felépítését felhasználási területekhez alakítottuk ki, így minden modulunkban szerepel mind fény-, hang-, vizuál-, és általános  technikai lecke, az adott alkalmazási terület témájához igazodva.
Moduljaink átlagosan 100-180 percnyi tananyagot tartalmaznak, 4-5 leckében.
Egy modul elvégzése, a tananyagok értelmezésével, megértésével, és a leckék végén található kérdőívek kitöltésével, átlagosan 4-5 órát vesz igénybe.

Kurzusainkról bővebben


I. DEMÓ MODUL:
Megtekinthető az EFHA első demó modulja amely a világítástechnikából ragad ki egy témát kedvcsinálónak. Regisztrálj, hogy ne maradj le a további tananyagainkról sem!


Képzéseink sem helyhez, sem időhöz nem kötöttek, így a tanuláshoz utaznod nem kell, sőt munkád, munkaidődet sem zavarjuk meg!

 

Amire szükséged van:

Számítógép, Hangszóró, Mikrofon, Szélessávú Internet

 • Internet alapú webináriumokat tartunk, melyekhez biztosítjuk a megfelelő tananyagokat is.
 • Részt vehetsz weben közvetített, élő leckéinken, de ezeket bármikor, később is megnézheted.
 • Tananyagaink többsége könnyen érthető, videós anyag, melyhez szöveges tartalom is tartozik.
 • Konzultálhatsz tanárainkkal, szakembereinkkel mind szakmai, mind üzleti kérdésekben.

Online kurzusaink különböző tematikákra épülnek fel, folyamatosan bővített, fejlesztett modulokba rendezett leckékből állnak.

Induló online kurzusaink

 • Technológiák az építészetben
 • Szórakozó- és vendéglátóhelyek technikája
 • Eszközök, rendszerek zenészek, DJ-k, producerek számára
 • Amit a technológia a művészetekhez, kultúrához hozzátehet
 • Rendezvények, konferenciák technikai háttere
 • Technológiák szabadtéri és mobil alkalmazása

A leckék többsége önmagában is alkalmazható, hasznos tudást kínál, melyek segítségével jobban, könnyebben eligazodhatsz a technológiák világában.

Példák egy-egy leckében feldolgozott témáinkra, melyekből kurzusaink felépülnek*

 • Audiovizuális technológiák alapfokon konferenciatermekben (vetítés, hangosítás)
 • LED-csíkok használata a belsőépítészetben
 • Kezdő lépések a producerkedés irányában
 • Kis színpadok világításának fokozatos átállítása a LED-technológiára
 • Háttér-hangosítási rendszerekről alapfokon
 • A Line-array misztikum, azaz hol muszáj, szabad vagy értelmetlen line-array rendszert használni
 • Fényvezérlési rendszerek alapfokon – mit mivel vezéreljünk (Dali, DMX…)
 • LED-es világítótestek meghajtói, tápegységei, bekötése
 • A látvány visszatérése a táncterekre – a diszkóeffektek LED-es reneszánsza
 • Hangátvitel IT-struktúrákon – a point-to-point eszközöktől a Dante hálózatokig
 • Akusztikai alapok otthoni hangosítás tervezéséhez
 • LED-falak vs. vetítők és más megjelenítő eszközök
 • Digital signage rendszerek üzleti lehetőségei és műszaki megoldásai
 • Az okosház fogalma, határai, lehetséges kapcsolódási pontok egy okosház megépítéséhez

*Egy-egy lecke több kurzusban is szerepelhet!

Ahhoz, hogy egy vagy több kurzust elvégezhess, a leckéket egymásra épülő modulokba rendezzük:

 • Az alapmodul általában 4 leckéből áll és általános képet, rálátást ad a kurzus által érintett területekre. Elvégzésével világossá válhat számodra, hogy pl. a “Technológiák az építészetben” kurzus esetén milyen technológiák tartoznak ebbe a területbe, hogyan kapcsolódnak egymáshoz, egyes épületek esetében melyik milyen jelentőséggel bír, mik a legfontosabb tervezési, beszerzési tudnivalók ezekkel kapcsolatosan.
 • A középmodul általában 8 leckéből áll, ezek bizonyos esetekben hosszabb, összetettebb, többszöri nekifutást igénylő leckék, sokszor írásos anyagokkal kiegészítve.
  A középmodul egy jó áttekintést ad a kurzus által érintett technológiákról. Egyszerűbb feladatok esetében önállóan képes leszel használható tanácsokkal szolgálni; tervezési, beszerzési, beépítési segítséget nyújtani, vagy a gyakorlati tapasztalatok megszerzése után megfelelően üzemeltetni a technológiai rendszereket. A középmodul elvégzése már jól használható mind üzleti, mind szakmai szempontból értékes tudást jelent! Megkezdésének feltétele az alapmodul sikeres elvégzése!
 • Mestermodulból egy-egy kurzuson belül több is lesz, ezek az érintett technológiák egy-egy részterületének magas szintű, professzionális elsajátítását teszik lehetővé. 4-6 leckét – vagy itt már inkább nevezzük előadásnak – tartalmaznak, a lehetőségekhez mérten neves, szakmai körökben ismert vendégelőadók közreműködésével készülnek.
  Pl. az “Amit a technológia a művészetekhez, kultúrához hozzátehet” kurzus egyik mestermodulja a “Színpadi világítástervezés és a modern technológia” címet kapja, melyben neves világítástervezők 1-1 munkájuk bemutatásán keresztül adják át tudásukat, világképüket a hallgatók számára.
  A mestermodulok elkezdésének feltétele az adott kurzus középmoduljának sikeres elvégzése!

INGYEN?!?! – Sőt még Te keresel pénzt!

Meggyőződésünk, hogy az általunk átadott tudás és információk segítségével elnyered környezeted bizalmát, és olyan kérésekkel, megkeresésekkel fognak hozzád fordulni, melyek üzletre, pénzre válthatók, ezáltal képzéseinket ingyenesen is elvégezheted.

Azáltal, hogy a speciális technológiák szakértőjévé válsz (már az alapmodul elvégzésétől kezdve), lakó- vagy munkakörnyezetedben számtalan üzleti lehetőséget találhatsz, melyeket közösen kiaknázva nemhogy a tanulásod ára térül meg, de jelentős jövedelemre is szert tehetsz!

De ha most még bizonytalan vagy abban, hogy üzleti hálózatunkban is szeretnél-e részt venni, akkor se habozz a jelentkezéssel, hiszen három leckébe betekintést nyerhetsz minden ellenszolgáltatás nélkül! Kurzusaink elvégzését oklevéllel igazoljuk.

Tudj meg erről többet Tagság az Efha-hálózatban oldalunkon!

Ahhoz, hogy pénzt kereshess, olyan hátteret biztosítunk, amely garantálja a sikert!

Iskolánk, közösségünk hátterében többek között az ország egyik legismertebb, fény-, hang-, DJ-, stúdió-technikával foglalkozó üzlete, a jövőre 25. születésnapját ünneplő Zaj Stúdió, a professzionális hangtechnikát disztributáló EQAUDIO HUNGARY,  a gyengeáramú és speciális tervezéssel foglalkozó T23 Stúdió, az IT-, okosház- és napelemes megoldások elismert szakértője a Twin Cable Kft., és az ország legnagyobb hangosítási, színháztechnikai, épületvilágítási, digital-signage rendszereinek szállításával, kiépítésével foglalkozó Zaj Rendszerház áll. Kiemelt oktatási és szakmai partnerünk az Oktopus Multimédia Intézet.

Ahogy egyre több ismeretre teszel szert, úgy válik számodra lehetővé a fenti cégek kínálatába tartozó termékek és szolgáltatások értékesítése, környezeted számára való ajánlása. Minden üzlet, amit te hozol, rajtad keresztül indul, minden termék, amit értékesítesz pénzt hoz számodra!

A konkrét, megvalósult üzletek nagyon fontosak, de mi már a szándékot, munkát is értékeljük. A képzés ellenértékeként beszámítjuk a marketing-tevékenységet, kapcsolatteremtést, általad szerzett ügyfelektől érkező ajánlatkéréseket is!

De minden megvalósuló üzlet, ami hozzád köthető – már az első is – pénzt hoz számodra, a képzés költsége sosem viszi el a teljes jutalékot!

Vannak kötelező minimum limitek, de ha ezeket nem éred el, akkor sem követeljük rajtad a képzés árát. Tehát nem kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy neked kelljen pénzt fizetned!

Tehát a folyamatos tanulással, aktivitással, kisebb-nagyobb üzletekkel részévé válhatsz hálózatunknak, amely az ország minden pontján helyben kínálja potenciális ügyfeleink számára mindazon szolgáltatásokat, termékeket, megoldásokat, amelyek az általunk elérhető korszerű technológiákkal kapcsolatosak.

Jelentkezz már ma, kezdj el tanulni, semmilyen kötelezettséggel nem jár!